Author Topic: Kopdar Se-Jawa Barat  (Read 3515436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mang

  • Up Level
  • Guru
  • ********
  • Posts: 3029
  • Age: 12
  • Location: BANTEN-3902
  • Date Registered: January 05, 2009, 03:22:27 pm
  • Reputasi : 135
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #180 on: June 09, 2009, 03:44:40 pm »
alloww mang i am back... ;) ;)
aya wae mang nuju resep ngoprek cc cam di manhattan HD masi teu acan klir.sareng komputerna dianggo ep be an ku istri.. :( :(
saurna di taikom mah kaluar mung hanjakal taikom na teun acan ka lock.
ayeuna aya soft enggal tiasa muco....nyobi deui ahhh...yuuu mang goooyang

oh...ker ngopreknya.....hehhe.....
MR3220+Openwrt>>DM500s+.....>>Dish-mesh9f

Offline Rayhan

  • Akhirnya bisa jadi
  • Up Level
  • Ksatria
  • *******
  • Posts: 1478
  • Age: 41
  • Location: Sukabumi-Jakarta Selatan
  • Date Registered: February 15, 2009, 11:50:36 am
  • Reputasi : 51
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #181 on: June 10, 2009, 09:51:59 am »
alloww mang i am back... ;) ;)
aya wae mang nuju resep ngoprek cc cam di manhattan HD masi teu acan klir.sareng komputerna dianggo ep be an ku istri.. :( :(
saurna di taikom mah kaluar mung hanjakal taikom na teun acan ka lock.
ayeuna aya soft enggal tiasa muco....nyobi deui ahhh...yuuu mang goooyang

oh...ker ngopreknya.....hehhe.....
Hadir Mang.He he he.Sami nuju ngoprek test test test   >/? >/? >/? Kumaha damang Mang?Kang Armen kamana nya.Meuni kaclep geus boga bati mah  :D

Offline Rayhan

  • Akhirnya bisa jadi
  • Up Level
  • Ksatria
  • *******
  • Posts: 1478
  • Age: 41
  • Location: Sukabumi-Jakarta Selatan
  • Date Registered: February 15, 2009, 11:50:36 am
  • Reputasi : 51
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #182 on: June 10, 2009, 09:55:03 am »
Resep ti Mangnanay manjur pisan euy.Seubeuh yeuh teu ka tampung. :D :D :D

Offline Mang

  • Up Level
  • Guru
  • ********
  • Posts: 3029
  • Age: 12
  • Location: BANTEN-3902
  • Date Registered: January 05, 2009, 03:22:27 pm
  • Reputasi : 135
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #183 on: June 10, 2009, 12:10:57 pm »
heheh.....
lamun ges 1234 kitu sok hayang ngintif kadinya heheh....
MR3220+Openwrt>>DM500s+.....>>Dish-mesh9f

Offline tatacient

  • Murid
  • **
  • Posts: 164
  • Location: Sukabumi - Jawa Barat
  • Date Registered: October 06, 2007, 02:30:49 pm
  • Reputasi : 6
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #184 on: June 10, 2009, 08:05:51 pm »
aaaahhhh puas mang mang ngoprekna,,,keur nu ayeuna mah..
engke naon deui anu anyar nya?
manhattan HD memang receiver no hiji.
kantun ngantosan soft anu enggal supdos lancar...
meresan kabel2 heula ah memeh soft anyar datang,,geus siga lamat lancah we di imah rieut ku kabel kaditu kadieu..
damang mang, bro ray, sareng kang armen, bro sunarsat, andru ??
Dm 800 HD M tuner
Venus 6 Ft H-H Gear Box C+Ku ,
Venus 6 Ft Santech Fuji Ku Band  Optus,
Asnus Dish 4 Indovsn
Yes TV

Offline Mang

  • Up Level
  • Guru
  • ********
  • Posts: 3029
  • Age: 12
  • Location: BANTEN-3902
  • Date Registered: January 05, 2009, 03:22:27 pm
  • Reputasi : 135
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #185 on: June 11, 2009, 09:41:37 am »
aaaahhhh puas mang mang ngoprekna,,,keur nu ayeuna mah..
engke naon deui anu anyar nya?
manhattan HD memang receiver no hiji.
kantun ngantosan soft anu enggal supdos lancar...
meresan kabel2 heula ah memeh soft anyar datang,,geus siga lamat lancah we di imah rieut ku kabel kaditu kadieu..
damang mang, bro ray, sareng kang armen, bro sunarsat, andru ??
hehey deudeuh.....meni favorit pisan kana acara muka-muka nu kitau teh.....
sayang sekali mamang can boga alat tempurna yeuh...
MR3220+Openwrt>>DM500s+.....>>Dish-mesh9f

Offline tatacient

  • Murid
  • **
  • Posts: 164
  • Location: Sukabumi - Jawa Barat
  • Date Registered: October 06, 2007, 02:30:49 pm
  • Reputasi : 6
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #186 on: June 11, 2009, 10:28:40 am »
Muka naon mang?anu ku mang nanay dimaksad mah(untap intip) teu acan ka buka mang,ieu mah resep ngoprek wae aya anu enggal deui janten acan bisa mah terus we dioprek,lamun geus bisa mah balik deui we ningali tv lokal.hehe
Dm 800 HD M tuner
Venus 6 Ft H-H Gear Box C+Ku ,
Venus 6 Ft Santech Fuji Ku Band  Optus,
Asnus Dish 4 Indovsn
Yes TV

Offline Mang

  • Up Level
  • Guru
  • ********
  • Posts: 3029
  • Age: 12
  • Location: BANTEN-3902
  • Date Registered: January 05, 2009, 03:22:27 pm
  • Reputasi : 135
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #187 on: June 11, 2009, 05:52:31 pm »
Muka naon mang?anu ku mang nanay dimaksad mah(untap intip) teu acan ka buka mang,ieu mah resep ngoprek wae aya anu enggal deui janten acan bisa mah terus we dioprek,lamun geus bisa mah balik deui we ningali tv lokal.hehe

heheh...muhun cenel lokar nu ngarti bahasa na hheheh
MR3220+Openwrt>>DM500s+.....>>Dish-mesh9f

Offline Armen

  • Murid
  • **
  • Posts: 219
  • Age: 42
  • Location: sumedang jawabarat
  • Date Registered: February 16, 2009, 10:12:28 pm
  • Reputasi : 4
  • armen gitu lho....
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #188 on: June 12, 2009, 12:18:13 pm »
Muka naon mang?anu ku mang nanay dimaksad mah(untap intip) teu acan ka buka mang,ieu mah resep ngoprek wae aya anu enggal deui janten acan bisa mah terus we dioprek,lamun geus bisa mah balik deui we ningali tv lokal.hehe


wah resep ngopreknya....tawaran atuh istri bade dioprek moal wik.wik.wik.wik punten ah herey..

Offline andru

  • Pendekar
  • ******
  • Posts: 639
  • Location: CIAMIS JAWABARAT
  • Date Registered: January 22, 2008, 10:26:51 am
  • Reputasi : 20
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #189 on: June 12, 2009, 03:06:00 pm »
Kumaha daramang sadayana makin rame wae kopdar teh...kumaha mang nanay resep teh he.he

Offline Mang

  • Up Level
  • Guru
  • ********
  • Posts: 3029
  • Age: 12
  • Location: BANTEN-3902
  • Date Registered: January 05, 2009, 03:22:27 pm
  • Reputasi : 135
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #190 on: June 12, 2009, 03:18:34 pm »
Kumaha daramang sadayana makin rame wae kopdar teh...kumaha mang nanay resep teh he.he
te acan waktos na
MR3220+Openwrt>>DM500s+.....>>Dish-mesh9f

Offline Rayhan

  • Akhirnya bisa jadi
  • Up Level
  • Ksatria
  • *******
  • Posts: 1478
  • Age: 41
  • Location: Sukabumi-Jakarta Selatan
  • Date Registered: February 15, 2009, 11:50:36 am
  • Reputasi : 51
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #191 on: June 12, 2009, 07:50:07 pm »
Kumaha daramang sadayana Mangnanay,Kang Tatacient,Kang Armen,Kang Andru sadayana anu aya di Kopdar Jawa Barat?Kumaha anu tos gaduh orok Kang Armen,tos tiasa naon wae Farah teh.Kuabdi dikirim kado wenya kango si lucu (g).He he he,test 1234  >/? Biasa nuju resep ngoprek pamajikan ameh katularan Kang Armen gaduh bati.Hehehe  ;) ;)

Offline tatacient

  • Murid
  • **
  • Posts: 164
  • Location: Sukabumi - Jawa Barat
  • Date Registered: October 06, 2007, 02:30:49 pm
  • Reputasi : 6
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #192 on: June 12, 2009, 08:49:51 pm »
@Rayhan euleuh2 anu hoyong nambihan bati meuni serius ngetest wae 1234.. '/; '/;
bro lnb teh anu di mana?ku abdi dipilari teu aya?aya oge anu dual output geuning..kin urang pilari deui.
Dm 800 HD M tuner
Venus 6 Ft H-H Gear Box C+Ku ,
Venus 6 Ft Santech Fuji Ku Band  Optus,
Asnus Dish 4 Indovsn
Yes TV

Offline Mang

  • Up Level
  • Guru
  • ********
  • Posts: 3029
  • Age: 12
  • Location: BANTEN-3902
  • Date Registered: January 05, 2009, 03:22:27 pm
  • Reputasi : 135
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #193 on: June 12, 2009, 09:52:36 pm »
Kumaha daramang sadayana Mangnanay,Kang Tatacient,Kang Armen,Kang Andru sadayana anu aya di Kopdar Jawa Barat?Kumaha anu tos gaduh orok Kang Armen,tos tiasa naon wae Farah teh.Kuabdi dikirim kado wenya kango si lucu (g).He he he,test 1234  >/? Biasa nuju resep ngoprek pamajikan ameh katularan Kang Armen gaduh bati.Hehehe  ;) ;)
niru gaya 1234 nih o yes hahaha
MR3220+Openwrt>>DM500s+.....>>Dish-mesh9f

Offline andru

  • Pendekar
  • ******
  • Posts: 639
  • Location: CIAMIS JAWABARAT
  • Date Registered: January 22, 2008, 10:26:51 am
  • Reputasi : 20
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #194 on: June 12, 2009, 10:58:55 pm »
Bikin ngiler aja 1234...he.he.he...

Offline Mang

  • Up Level
  • Guru
  • ********
  • Posts: 3029
  • Age: 12
  • Location: BANTEN-3902
  • Date Registered: January 05, 2009, 03:22:27 pm
  • Reputasi : 135
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #195 on: June 13, 2009, 06:53:03 am »
Bikin ngiler aja 1234...he.he.he...
kang andru konek make naon ayena?
MR3220+Openwrt>>DM500s+.....>>Dish-mesh9f

Offline andru

  • Pendekar
  • ******
  • Posts: 639
  • Location: CIAMIS JAWABARAT
  • Date Registered: January 22, 2008, 10:26:51 am
  • Reputasi : 20
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #196 on: June 13, 2009, 08:46:22 am »
Pribados konek nganggo gsm mentari kang?tp mash boros plsana he...he...

Offline moch.michbak

  • Pacarku....
  • Up Level
  • Guru
  • ********
  • Posts: 2760
  • Date Registered: November 05, 2008, 04:10:44 pm
  • Reputasi : 182
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #197 on: June 13, 2009, 10:25:54 am »
sigana cuman abdi wae nu budak purwakarta, sadayana bumina ti sukabumi jeung sekitarna,
salam
michbak

Offline Mang

  • Up Level
  • Guru
  • ********
  • Posts: 3029
  • Age: 12
  • Location: BANTEN-3902
  • Date Registered: January 05, 2009, 03:22:27 pm
  • Reputasi : 135
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #198 on: June 13, 2009, 05:13:18 pm »
sigana cuman abdi wae nu budak purwakarta, sadayana bumina ti sukabumi jeung sekitarna,
salam
michbak

pan sami-sami jawa barat kang....
sok atuh rameken ieu kamar
MR3220+Openwrt>>DM500s+.....>>Dish-mesh9f

Offline Mang

  • Up Level
  • Guru
  • ********
  • Posts: 3029
  • Age: 12
  • Location: BANTEN-3902
  • Date Registered: January 05, 2009, 03:22:27 pm
  • Reputasi : 135
    • Email
Re: Kopdar Se-Jawa Barat
« Reply #199 on: June 13, 2009, 05:15:16 pm »
Pribados konek nganggo gsm mentari kang?tp mash boros plsana he...he...
sok atuh semangat posting sampe 200  ....
kin bisa ninggali up level, nanti akan muncul pembahasan gratis
MR3220+Openwrt>>DM500s+.....>>Dish-mesh9f