Author Topic: All About Astro Malaysia  (Read 941802 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline angga039

  • Up Level
  • Pendekar
  • ******
  • Posts: 991
  • Location: Surabaya
  • Date Registered: December 31, 2007, 05:04:51 pm
  • Reputasi : 41
  • ehmmm........
    • Email
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #100 on: February 21, 2008, 11:33:50 pm »
Wuuuih mantaff bung spark......klo sdh bisa....ndak usah promo aja banyak yang cari bung......"made in FORSAT" design by Spark PHD (Parabola Hasil Dewe).....gemana bung  ;D

PS:Ditunggu hasil experiment nya bung

Cheers-Angga :D
ThePirateBay : "Sharing is Caring"

Offline CASPER

  • R.I.P
  • Siswa
  • *****
  • Posts: 385
  • Age: 1419
  • Location: GHOST SHIP
  • Date Registered: February 15, 2008, 07:56:42 pm
  • Reputasi : 42
  • THE SEAMAN
    • Email
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #101 on: February 22, 2008, 12:20:35 am »

PS:Ditunggu hasil experiment nya bung

Cheers-Angga :D

Yah.... do'akan saja lancar.

dan sekarang saya sudah standby di kota kecil di pantai Jawa Timur,

Saya sudah dapat lokasi yang cukup luas tapi kayaknya nanti kalau jadi yang enak produksinya itu di Surabaya, dekat bahan baku serta transportasi gampang. yah saya tak disain dulu.
Sebetulnya penginnya yang Offset, tapi LNBFnya yang problem. Tapi tak cobanya me modif....
sambil Bung Angga serta Bro yang lain mungkn ada masukan ide sekalian tak godhognya di meja gambarku.......!

Bung Angga Posiposi dimana....?

Salam

CASPER.
CASPER The Ghost -- SPARK The Sailor -- PINK PINK The Lover

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I'm the Sailor that drawn just in a cup of water...................

Offline angga039

  • Up Level
  • Pendekar
  • ******
  • Posts: 991
  • Location: Surabaya
  • Date Registered: December 31, 2007, 05:04:51 pm
  • Reputasi : 41
  • ehmmm........
    • Email
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #102 on: February 22, 2008, 12:52:03 am »

Bung Angga Posiposi dimana....?

Salam

CASPER.

Aku posisi di soerabaja bung spark..."City of Heroes"........hehehe

Cheers-Angga :D
ThePirateBay : "Sharing is Caring"

Offline soewardono

  • Up Level
  • Siswa
  • ***
  • Posts: 376
  • Location: di atas bumi
  • Date Registered: September 21, 2007, 01:37:42 pm
  • Reputasi : 51
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #103 on: February 22, 2008, 08:29:44 am »
Measat 3 11022V30000 kenapa ditempatku sudah 2 hari ini signal loss,padahal frekw.As**Mal** yang lain signal tetap.Mohon report dari kawan forum.Sekedar info saya pergunakan 6ft solid Goldsat ,posisi di Blitar.Terima kasih

Offline arie

  • Up Level
  • Guru
  • ********
  • Posts: 2344
  • Date Registered: November 27, 2007, 01:21:46 am
  • Reputasi : 109
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #104 on: February 22, 2008, 09:25:28 am »

saya pernah tlp bung Angga ke toko yang dimaksud harga hampir sama denagn dm gopek /><

Wuik larange rek......!
Mending bikin sendiri.....

Seandainya.... (ini seandainya) kalau saya mau bikin dari fibreglass,  kalau 10'  dengan niru modelnya patriot yang ofsett kira kira laku apa ndak ya..... soalnya tak itung itung harganya ya kisaran ndak nyampe  3/4 dari itu.........
Gimana Mas Angga...?

Salam

CASPER

weiss..Mantaff..Dukung 100%..hehe..

Offline rtm4040

  • Up Level
  • Siswa
  • ***
  • Posts: 468
  • Date Registered: September 25, 2007, 01:18:20 pm
  • Reputasi : 15
    • Email
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #105 on: February 22, 2008, 01:07:47 pm »
Measat 3 11022V30000 kenapa ditempatku sudah 2 hari ini signal loss,padahal frekw.As**Mal** yang lain signal tetap.Mohon report dari kawan forum.Sekedar info saya pergunakan 6ft solid Goldsat ,posisi di Blitar.Terima kasih

Bung, freq ini sudah tidak aktif lagi..
Aku scan di sini juga tidak ada signalnya...

Offline soewardono

  • Up Level
  • Siswa
  • ***
  • Posts: 376
  • Location: di atas bumi
  • Date Registered: September 21, 2007, 01:37:42 pm
  • Reputasi : 51
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #106 on: February 22, 2008, 01:34:28 pm »
Measat 3 11022V30000 kenapa ditempatku sudah 2 hari ini signal loss,padahal frekw.As**Mal** yang lain signal tetap.Mohon report dari kawan forum.Sekedar info saya pergunakan 6ft solid Goldsat ,posisi di Blitar.Terima kasih

Bung, freq ini sudah tidak aktif lagi..
Aku scan di sini juga tidak ada signalnya...




Terima kasih encik infonya,terus kemana sekarang channel Aljazeraa dan yang dulu satu frekuensi.Aku scane ulang ditempatku tidak ada,jangan jangan signalnya nggak sampai ditempatku.Mohon  update channel list As**Malay**.

Offline boban8

  • Murid
  • **
  • Posts: 113
  • Date Registered: September 26, 2007, 05:12:22 pm
  • Reputasi : 6
    • Email
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #107 on: February 22, 2008, 04:51:43 pm »
Pak Soe, Aljazerra dll ada di freq 11602.
Thank's and regards

Offline Maximal Prime

  • Off The Line
  • Maestro
  • ********
  • Posts: 11861
  • Date Registered: September 21, 2007, 06:19:37 pm
  • Reputasi : 625
  • When U Know d'Truth
    • I can hardly speak up, so I write it down
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #108 on: February 22, 2008, 04:57:13 pm »
mas boban8 kmana aja lama gak muncul? :D
I can hardly speak up, so I write it down
I'm Here - My blog > MyDVBS

Offline boban8

  • Murid
  • **
  • Posts: 113
  • Date Registered: September 26, 2007, 05:12:22 pm
  • Reputasi : 6
    • Email
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #109 on: February 22, 2008, 05:33:28 pm »
Ada Pak Maxx, cuma penampakan aja, tapi jarang posting. Tetap ikutan pantau di forsat.
Thank's and regards

Offline zdan

  • Siswa
  • ***
  • Posts: 334
  • Location: Kuala Lumpur
  • Date Registered: September 25, 2007, 07:16:44 am
  • Reputasi : 26
  • Masih Belajar
    • Email
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #110 on: April 07, 2008, 12:34:15 pm »
Info untuk semua.....

Astro sudah mulai menghantar kartu baru berwarna emas/kuning kepada semua pelanggan nya. Semua pelanggan diminta memasukkan kartu baru didalam STB dan kartu asal diminta disimpan . Saya tidak pasti CS bisa jalan atau ngak. Tunggu dan lihat aja.
Alat Tempur Jonsa 1.8M solid dish, motorized, Santech botol & Yuri Cku LNB,DM800HDse dan Vigica

Offline kempor

  • Up Level
  • Pendekar
  • ******
  • Posts: 591
  • Age: 42
  • Date Registered: September 25, 2007, 03:25:02 pm
  • Reputasi : 75
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #111 on: April 07, 2008, 03:55:40 pm »
Info untuk semua.....

Astro sudah mulai menghantar kartu baru berwarna emas/kuning kepada semua pelanggan nya. Semua pelanggan diminta memasukkan kartu baru didalam STB dan kartu asal diminta disimpan . Saya tidak pasti BK bisa jalan atau ngak. Tunggu dan lihat aja.

kita tunggu kabar secepatnya bro....

Offline collen

  • Up Level
  • Siswa
  • ***
  • Posts: 445
  • Age: 42
  • Location: malaysia
  • Date Registered: September 27, 2007, 09:03:47 am
  • Reputasi : 20
  • Parabola adalah terbaik
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #112 on: April 07, 2008, 04:43:57 pm »
Astro akan menukar security system dari SECA ke NDS,Dreamtv philp dari Nagra 1 ke Nagra 3.Nampaknya hidup Berbagi kartu tuk astro malaysia akan berakhir.

Offline rtm4040

  • Up Level
  • Siswa
  • ***
  • Posts: 468
  • Date Registered: September 25, 2007, 01:18:20 pm
  • Reputasi : 15
    • Email
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #113 on: April 07, 2008, 05:02:55 pm »
klik sini untuk informasi lebih lengkap

http://www.astro.com.my/customer/cardswap/default_m.asp

Offline glen_dot

  • Up Level
  • Pendekar
  • ******
  • Posts: 803
  • Location: Jakarta, Indonesia
  • Date Registered: September 24, 2007, 04:37:16 pm
  • Reputasi : 27
  • Firstmedia - Transvision - MyRepublic - IPTV
    • Email
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #114 on: April 09, 2008, 10:25:36 pm »
Astro Aruna akan hadir FTA di Measat-3...
Wah hidup sinetron kita, karena akan mengudara di hampir separuh belahan dunia.

ARUNA CHANNEL TO BE DISTRIBUTED VIA MEASAT-3


From Press Release

Kuala Lumpur, 8 April 2008 - MEASAT Satellite Systems Sdn. Bhd. ("MEASAT") announced today the
signing of an agreement with ALL ASIA MULTIMEDIA NETWORKS FZ-LCLC (“AAMN”) to distribute the
Astro ARUNA Channel (“ARUNA”) on the MEASAT-3 satellite.

‘We are pleased to be selected by AAMN to distribute this exciting Indonesian language drama channel on
the MEASAT platform,” said Terry Bleakley, MEASAT’s Vice President, Sales and Marketing. “MEASAT-3’s
Global C-Band footprint provides an excellent distribution platform for broadcasters offering access to over
160 million TV households across the Asia Pacific region”.

Commenting further, Terry Bleakley said, “MEASAT continues to expand the MEASAT-3 video
neighbourhood. Today, the satellite provides a high quality video distribution platform for both SD and HD
content.” “Since its launch, ARUNA has attracted interest from traditional pay TV and IPTV platforms operators from
Europe, Americas and the Middle East. The extensive footprint and efficiency in delivery offered by MEASAT
effectively eliminate one of the most challenging tasks in provisioning content to niche audiences over
extensive geographical areas,” said ARUNA’s spokesperson.

About MEASAT

MEASAT is a premium supplier of satellite communication services to Asia’s leading broadcasters, DTH
platforms and telecom operators. With the recent commissioning of AFRICASAT-1, the MEASAT fleet is
able to provide satellite capacity over 145 countries representing 80% of the world’s population across Asia
Pacific, Middle East, Africa, Europe and Australia. The fleet will be further enhanced in 2008 with the launch
of MEASAT-3a, providing additional capacity and in-orbit redundancy at the Company’s key 91.5E orbital
video slot.Leveraging facilities at the MEASAT Teleport and Broadcast Centre, and working with a select group of
world-class partners, MEASAT also provides a complete range of broadcast and telecommunications
services including high definition and standard definition video playout, video turnaround, collocation,
uplinking and IP termination services.

For more information, please visit www.measat.com

MEASAT Satellite Systems Sdn. Bhd.
MEASAT Teleport & Broadcast Centre, 63000 Cyberjaya, Malaysia
Tel: +60 (3) 8213 2188 Fax: +60 (3) 8213 2120
www.measat.com

About ARUNA

ARUNA is the first 24 hour channel dedicated to Indonesian drama series, devoted and tailored specifically
for women and all drama lovers. Astro ARUNA selects only the best prime-time series and top rating show
featuring the biggest Indonesian stars. The line-up is breathtaking. There is also a constant flow of new
drama series being produced by leading producers, with more than 50 hours of new episodes every week,
including 40 hours of first-run world-wide premiers every month. Astro ARUNA is the ultimate experience for
all drama lovers.

Contacts:
Elaine Zarina
MEASAT
+60 (3) 8213 2153
[email protected]
Script Writer - Screenplay - Traveler

Offline Qyai

  • Forum Moderator
  • Master
  • *****
  • Posts: 5712
  • Location: Bandar Lampung
  • Date Registered: September 25, 2007, 10:10:26 am
  • Reputasi : 336
  • Andrew Dish
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #115 on: April 10, 2008, 07:59:54 am »
Thx bro Glen atas infonya...
Manhattan 1920 LX+, Airbox S505, Powers 900s

Offline Maximal Prime

  • Off The Line
  • Maestro
  • ********
  • Posts: 11861
  • Date Registered: September 21, 2007, 06:19:37 pm
  • Reputasi : 625
  • When U Know d'Truth
    • I can hardly speak up, so I write it down
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #116 on: April 10, 2008, 10:38:56 am »
info yang sangat menyenangkan bro glen, ini yang ditunggu-tunggu.... mulai semangat nih pointing ke Astro (Measat 3)...
I can hardly speak up, so I write it down
I'm Here - My blog > MyDVBS

Offline solosius

  • Up Level
  • Siswa
  • ***
  • Posts: 479
  • Location: ~ In The Middle Of The Night ~
  • Date Registered: September 25, 2007, 07:46:45 am
  • Reputasi : 15
    • Email
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #117 on: April 10, 2008, 10:44:55 am »
Kapan?...kapan dong???...Astro Nusantara pake Measat-3.... :Pe:
AORA + Indovision+First Media

Offline kempor

  • Up Level
  • Pendekar
  • ******
  • Posts: 591
  • Age: 42
  • Date Registered: September 25, 2007, 03:25:02 pm
  • Reputasi : 75
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #118 on: April 26, 2008, 07:53:10 pm »
mohon respon teman2....
di lyngsat maupun satcodx, astro malaysia ada 2 beam malaysia (tp 10982,11106,11483,11563,11643,11682 V SR 30000) dan indonesia (11833,11957,12333,12414,12493 V SR 30000). apakah yang beam indonesia signalnya lebih besar daripada yang beam malaysia? 4 hari pointing asmalay beam malaysia belum membuahkan hasil. mohon pencerahan teman2...trimaksih

Offline Qyai

  • Forum Moderator
  • Master
  • *****
  • Posts: 5712
  • Location: Bandar Lampung
  • Date Registered: September 25, 2007, 10:10:26 am
  • Reputasi : 336
  • Andrew Dish
Re: ALL ABOUT ASTRO MALAYSIA
« Reply #119 on: April 26, 2008, 10:58:27 pm »
mohon respon teman2....
di lyngsat maupun satcodx, astro malaysia ada 2 beam malaysia (tp 10982,11106,11483,11563,11643,11682 V SR 30000) dan indonesia (11833,11957,12333,12414,12493 V SR 30000). apakah yang beam indonesia signalnya lebih besar daripada yang beam malaysia? 4 hari pointing asmalay beam malaysia belum membuahkan hasil. mohon pencerahan teman2...trimaksih
Bro baru saya scan ulang dan sq yg tertinggi adalah frek 12605 H 30000 (saya tidak tahu frek ini masuk beam mana). Sepertinya frek ini diperuntukan utk rencana migrasi Asnus. Semoga membantu.
Manhattan 1920 LX+, Airbox S505, Powers 900s