General Category > Kopdar Forsat Perdaerah

SELAMAT DATANG DI SEMENANJUNG MALAYSIA Negeri Serumpun Melayu

(1/42) > >>

Daengsat:
Yang nak cakap melayu boleh di coba disini  hehehehehee,

Pontianak,Mempawah and Sungai Duri, Lahat, Dili(sumut), Kepulauan Riau,Babel,malaysia,Singapore, Thailand selatan, Chrismas Island,Cocos Island.

Musa_kelana:

--- Quote from: Daengsat on May 31, 2009, 12:14:47 pm ---Yang nak cakap melayu boleh di coba disini  hehehehehee,

Pontianak,Mempawah and Sungai Duri, Lahat, Dili(sumut), Kepulauan Riau,Babel,malaysia,Singapore, Thailand selatan, Chrismas Island,Cocos Island.

--- End quote ---
Ala mak ape crite ni wak dah dibuka pula negri serumpun melayu.Asam digunung garam dilaut bile bertemu dalam kuali.

Daengsat:

Itu lah die kalau rindu nak ngomong melayu disini lah tempat nye  hehhehe

Musa_kelana:

--- Quote from: Daengsat on May 31, 2009, 03:03:10 pm ---Itu lah die kalau rindu nak ngomong melayu disini lah tempat nye  hehhehe



--- End quote ---
Mantap wak macam kat umah sendiri

Daengsat:

--- Quote from: Musa_kelana on May 31, 2009, 03:06:49 pm ---
--- Quote from: Daengsat on May 31, 2009, 03:03:10 pm ---Itu lah die kalau rindu nak ngomong melayu disini lah tempat nye  hehhehe



--- End quote ---
Mantap wak macam kat umah sendiri

--- End quote ---
Pak musa nih dari mane ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version