Galeri Dagangan & Produk Rating > Produk Rating & Review

DVB SkyStar 2 TV PCI

(1/27) > >>

root:


TechniSat SkyStar 2 DVB-S Satellite PCI Card - Specifications and Characteristics

Obviously, the reception of digital DVB-S television and radio channels are its main characteristic, as well as teletext capabilities aren't forgotten either. Also, the card it capable of high-speed Internet access and other data transfer related services. The latter is possible assuming, of course, that the user has the necessary equipment (satellite dish, feedhorn) and an ISP (Internet Service Provider) that allows the previously mentioned technologies.

In a nutshell, with this card you can watch a tremendous number of digital TV programmes and listen to radio channels directly from your computer. Its main purpose is to broadcast data streams via a satellite dish. That's a must-have but it's quite self-explanatory because this card is a satellite receiver, so the user should intuitively recognize the need for a dish and LNBF (low-noise block converter feedhorn).

   Check out the table below for technical specifications:

Tuner Type: NIM

L-Band Receiving Frequency Range: 950 - 2150 MHz

RF-/Input Signal Level: -65 dBm to -25 dBm

LNB Support: 13v/18v (automatic detection), 350mA maximum

DiSEqC Support: only 1.0 (switching frequencies)

SCPC and MCPC Support: Both; Symbol Rate: 2-45 MS/sec

External Connectors: F Type (female)

Nominal Input Impedance: 75 ohm

Antenna Control Signal: 22 kHz

Overload and Short Circuit Protection: Neither.

Maximum Input Rate for QPSK (quadrature phase shift keying): 85 Mbps

Power Consumption: < 17W

   System requirements:

PCI Interface: PCI 2.1 (5v) - standard

OS Support: Windows 2000 (SP4+), Windows XP (SP2) and XP x64, Windows 2003

INTEL PENTIUM III 700MHz+ (for TV recept.) and 500MHz+ (for data recept.)

Recommended Memory: 128MB RAM; Minimum: 64MB RAM.

angga039:
Selama ini pake:
Nilai +:  + lumayan lah, stabil  :)
           + chips buatan US walaupun kompenen lain nya punya taiwan....hehehe :)
           + App DVB yang di support ....banyak ... (lumayan kondang kard atu ini....ehmmmm) ;D
Nilai - : - PSU harus bisa menghandle 5v stable current, jadi jangan pake PSU merek Uka uka bisa bahaya :-\
           - Rada panas, jadi ventilasi casing harus bagus :'(
           - TIDAK SUPPORT jika di gabungin ama mainbord dengan chipset NFORCE4....(Sesuai manual Tehnisat) :(
           - Harga rada mahal dikit klo dibandingin ama lawanya twinhan ???
           - Tidak ada slot kartu, seperti kakaknya si SS1(yg terkenal mahal + sekarang ndak ada yang jual....hehehe)

Kesimpulan : klo di pikir antara harga ama yang kita dapat aku pikir ini kelas "value", ok lah bagi yang ingin DVBcard yang stabil + support app yang bergelimpang, pokoknya daya+heat harus di atasi dulu.........peace

Cheers-Angga :)

bernatv:
bs buka acak measat 3 ku band ga??

angga039:

--- Quote from: bernatv on February 04, 2008, 06:26:11 pm ---bs buka acak measat 3 ku band ga??

--- End quote ---

Bisa bung tapi harus make CS....

Cheers-Angga :)

Maximal Prime:
tuk saat ini aku kasih nilai bagus aja. mudah diinstal bahkan bwt pemula skali pun, asal bisa bhs inggris dikit2 jg gak masalah. dr segi dukungan software emang melimpah deh.. tuk grabbing jg enak, pernah tak coba 12 jam lbh online gak ada masalah (tuk saat ini). cuma nyoba cs kmaren aja yg sulit (mungkin pas server down). Recomended lah pokoknya

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version